PODCAST

Podcast Feyenoord: Discussie over vraagprijs Gimenez en de stadionbanger van Timber

Quinten Timber maakte een goede indruk bij Feyenoord in de topper tegen AZ
Quinten Timber maakte een goede indruk bij Feyenoord in de topper tegen AZ © VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
In Podcast Feyenoord wordt uitvoerig stilgestaan bij de overwinning van Feyenoord op AZ (1-0). Dennis Kranenburg, Dennis van Eersel en presentator Frank Stout zijn het erover eens dat de overwinning niet los gezien kan worden van de terugkeer van Gernot Trauner en de uitblinkende Quinten Timber voor wie Van Eersel een eigen lied heeft bedacht.
"Trauner is zo ongelooflijk rustig", complimenteert Van Eersel. "Met hem in de verdediging gaf Feyenoord geen kans weg, want dat schot na dat foutje van Geertruida zie ik niet als een uitgespeelde kans." Kranenburg is ook te spreken over deze defensie. "Nieuwkoop kan in de eredivisie wel, maar in de Champions League komt hij echt tekort."
Tegen AZ gaf Feyenoord weliswaar niks weg, maar het creëerde ook echt weinig. Niet voor niets was Timber de meest gevaarlijke aanvaller bij de Rotterdammers. "Dat komt ook door de vormcrisis bij Gimenez", meent Van Eersel. "En daar ben ik ergens blij mee, want dat maakt de kans kleiner dat hij in de winterstop zou vertrekken."
"Te Kloese heeft al aangegeven dat dat sowieso niet gaat gebeuren", vult Stout aan. Kranenburg is benieuwd voor welk bedrag hij in de toekomst verkocht gaat worden. "Je hebt spelers die voor 100 miljoen zijn verkocht. Waarom zou dat niet voor hem gelden?" Stout reageert: "100 miljoen? Ook 60 miljoen is niet realistisch. Helemaal niet als je weet dat de hoogste uitgaande transfer momenteel ongeveer 30 miljoen is. Het zal ongetwijfeld meer worden, maar zeker niet het dubbele." Kranenburg houdt voet bij stuk. "55 miljoen. Minimaal." Van Eersel lacht: "En bij ieder bedrag daaronder spreek jij voortaan over Aldi aan de Maas."
Uiteraard zijn de mannen lovend over Quinten Timber. Voor Dennis van Eersel is dit het moment om zijn zelfbedachte nummer over Timber te lanceren. "Een potentiële stadionbanger." Beluister dit nummer, en nog veel meer, in de nieuwste Podcast Feyenoord.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl