Goldrush in M'drechts/R'damse Jurrasicvoet-/minigolfattractie

Bij Jurrasicgolf van de Rotterdamse ondernemer Michel de Meijer, maar ook in Arie van der Ban's Hellevoetse Historyland kun je lol op met je goudkoorts in hun allernieuwste GoldRush-attractie, waar je overigens ook edelstenen kunt zeven.

Midden in het Groene Hart-veenlandschap tussen Rotterdam en Gouda liet Michel de Meijer JurrasicGolf een vijftal jaar geleden verrijzen, wat nu, na de peperdure onderstutting met tientallen heipalen, nu eindelijkde potentie heeft te gaan expanderen naar volwaardigere verpretparkerisering.

Het terrein van de traditionele 18 holesgolfbaan voor knikkerliefhebbers die niet meer door de knieen konden wordt met nadruk op meer familiaire (water)sport- en spelbeleving verduurzaamd herverbouwd en op termijn ook voor kampeersfeerbeheer geschikt gemaakt.

Onze Immer naar alles dat maar enigzins naar goud en edelblingbling neigt, blinkt of desnoods stinkt, stad-, polder, straat en reo-ommeland afstruinend dan wel juttend vloggend c.q. puinjuinende Jack F Kerklaan was er alles de kippen bij om onderaan de de IJsselweidedijk, goudstofklompjes speurend, z'n slag te slaan.

Meer over dit onderwerp:
jackkerklaan
Deel dit artikel: