FEYENOORD

Podcast Feyenoord: 'Ik denk niet dat het bij Gimenez een thema was dat hij even droog stond'

Santiago Gimenez viert een van zijn doelpunten tegen Excelsior
Santiago Gimenez viert een van zijn doelpunten tegen Excelsior © Yannick Verhoeven/VK Sportphoto
Santiago Gimenez staat inmiddels al op zestien doelpunten in de eredivisie na dertien wedstrijden. Tegen Excelsior scoorde hij een hattrick, na een reeks wedstrijden zonder treffer. "Maar ik denk niet dat het een thema was bij Gimenez dat hij even droog stond", zegt Dennis van Eersel in Podcast Feyenoord. "In zijn hoofd zit het wel goed, zoiets vreet niet aan hem."
Gimenez maakte tegen Excelsior al na zes minuten de openingstreffer. "Maar het had na een kwartier voetballen al 0-4 moeten staan, dat was krankzinnig", aldus Dennis Kranenburg. "Zoveel kansen en maar één goal." Feyenoord liep, na een 1-1 ruststand, in de tweede helft wel weg van de stadsgenoot. Van Eersel: "Voetballend vond ik de 1-3 van Quinten Timber het mooist."
Komende dinsdag wacht Feyenoord een cruciaal duel in de groepsfase van de Champions League. Atlético Madrid komt op bezoek in De Kuip: "Ik had er nog helemaal niet aan gedacht, maar als Feyenoord verliest en Lazio wint (van Celtic, red.), is deze poule al klaar. Dan overwintert Feyenoord wel, in de Europa League, maar winnen is een must om in de Champions League nog verder te kunnen."
Dat zien Van Eersel en Kranenburg ook gebeuren in de uitverkochte Kuip. "Ik denk dat Feyenoord wint. Ik heb voor de wedstrijd tegen Excelsior ook veel oud-voetballers gesproken en iedereen is positief", vertelt Kranenburg. "Het is jammer dat Feyenoord zichzelf uit bij Atlético niet beloond heeft, ze moeten het nu thuis doen", aldus Kranenburg. Van Eersel: "Ik denk dat het 2-1 wordt, met de winnende van Ueda vlak voor tijd."
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl