112-NIEUWS

Politie stuit op veel illegaal vuurwerk in woning Sommelsdijk | Vijfde verdachte vast voor doodsteken Cor Kleijn

Bloemen zijn neergelegd na de dood van Cor.
Bloemen zijn neergelegd na de dood van Cor. © Rijnmond/Privéfoto
In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opvallende 112-nieuws uit onze regio van dinsdag 28 november 2023.

Politie stuit op grote hoeveelheid illegaal vuurwerk in woning Sommelsdijk

De politie heeft in een woning in Sommelsdijk een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk gevonden. Agenten waren daar gaan kijken na een tip. Hoeveel vuurwerk er lag, is niet bekend gemaakt. Op foto's zijn onder meer zogenaamde thunder bombs en shell rocks te zien. De 46-jarige bewoner van het huis in Sommelsdijk krijgt een flinke boete, schrijft de politie Goeree-Overflakkee op Facebook.

Gemeente Dordrecht sluit kamer van seksbedrijf zonder vergunning

Een team dat controleert op mensenhandel heeft een sekswerker uit Oost-Europa met haar vriend aangetroffen in een woning aan de Helmerstraat in Dordrecht. De vrouw had in een kamer seks tegen betaling, maar zonder vergunning. De kamer is door de gemeente gesloten tot 28 december.
In het huis worden kamers aan verschillende huurders verhuurd. Het sekswerk was in een van de kamers, daarom is alleen die kamer gesloten. De vrouw was pas net naar Nederland gekomen om dit werk te doen.

Vijfde verdachte vast voor doodsteken Cor Kleijn

Voor de fatale mishandeling van de 71-jarige Cor Kleijn op 27 september is een vijfde verdachte opgepakt. Het gaat om 22-jarige man uit Voorburg. Het slachtoffer werd belaagd door een groep mensen.
Zeker tien mensen waren bij de ruzie betrokken. Eerder werden al vier andere verdachten opgepakt. Die zitten allemaal nog vast.

Brand in woonkamer appartement

In Rotterdam-Zuidwijk heeft in de nacht van maandag op dinsdag brand gewoed in een appartement. Het vuur aan de Boekenrode was ontstaan in de woonkamer van het huis. Meerdere mensen zijn door ambulancepersoneel nagekeken, omdat ze rook hadden binnengekregen.
De brandweer had het vuur vrij snel onder controle. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk.
Brand in woonkamer appartement Rotterdam-Zuidwijk
Brand in woonkamer appartement Rotterdam-Zuidwijk © MediaTV

Auto ramt paaltje en belandt op zijkant

Op de kruising van de Vierambachtsstraat met de Heemraadsingel in Rotterdam-Delfshaven heeft een automobilist maandagavond een inschattingsfoutje gemaakt. De auto kwam via een paaltje op de zijkant terecht.
De bestuurder kon zelf uit de wagen kruipen en is nagekeken door ambulancepersoneel. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren is onduidelijk.
Auto belandt op zijkant in Rotterdam
Auto belandt op zijkant in Rotterdam © Spa-Media

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl