FEYENOORD

EINDE: Feyenoord-Atlético Madrid (1-3)

Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida maakte tegen Atlético Madrid een eigen doelpunt
Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida maakte tegen Atlético Madrid een eigen doelpunt © VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
Feyenoord ontving dinsdagavond in Groep E van de Champions League Atlético Madrid. De landskampioen was in De Kuip nog ongeslagen in Europees verband. Rijnmond Sport volgde deze kraker op de voet.
Op Radio Rijnmond miste je dus helemaal niets van Feyenoord-Atlético Madrid. De aftrap was om 21:00 uur. De uitzending van Rijnmond Sport startte om 20:00 uur. Het programma duurde tot 23:00 uur.
Luister hieronder straks naar Rijnmond Sport:
Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg waren de commentatoren in De Kuip. Jesse van Someren presenteerde de show. Geert den Ouden zorgde voor de analyse.
Er was ook een liveblog rondom Feyenoord-Atlético Madrid. Dat kun je hieronder teruglezen. Verder hielden we je op de hoogte van dit belangrijke duel op onze socials: Facebook, Instagram en X.

EINDE: Feyenoord - Atlético Madrid 1-3 (0-1)

14' 0-1 Lutsharel Geertruida (eigen doelpunt)
57' 0-2 Mario Hermoso
77' 1-2 Mats Wieffer
81' 1-3 Santiago Gimenez (eigen doelpunt)
Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner (64' Lingr), Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs (70' Ivanusec), Timber (78' Sauer); Minteh (64' Milambo), Gimenez, Paixão (46' Ueda)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl