FEYENOORD

Podcast Feyenoord: 'Feyenoord daalt terecht een trede af'

Dávid Hancko baalt van zijn gemiste kans voor Feyenoord tegen Atlético Madrid
Dávid Hancko baalt van zijn gemiste kans voor Feyenoord tegen Atlético Madrid © VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
De uitschakeling van Feyenoord in de Champions League zorgt bij de mannen van Podcast Feyenoord voor gemengde gevoelens. "Je bent natuurlijk teleurgesteld over het resultaat, maar je moet ook realistisch zijn over de kracht van Atlético Madrid", verwoordt Feyenoord-watcher Dennis Kranenburg het algehele gevoel van de podcastdeelnemers.
Zijn collega Dennis van Eersel verbindt daar ook een duidelijke conclusie aan. "Feyenoord daalt terecht een trede af. Atlético was beter en ondanks dat er wel wat kansrijke momenten waren, hebben ze terecht verloren. Op andere momenten hebben ze het laten liggen. Denk aan de uitwedstrijden in Madrid en Rome."
Dennis Kranenburg vult desgevraagd door presentator Jesse van Someren aan. "Bepaalde spelers halen ook niet het niveau dat we van ze gewend zijn. De druk kan de oorzaak zijn, maar ook de mate van tegenstand. Je krijgt als je niet honderd procent bent zo'n wedstrijd, waarin het met twee eigen goals en een onbedoelde wereldgoal ook erg tegen zat. Ik ga een psychiatrische instelling bellen als dat tweede doelpunt bewust was. Hij wil de bal gewoon voor de pot gooien."
Na de 3-1 nederlaag wacht Feyenoord nu de tussenronde in de Europa League. Dennis van Eersel: "De Champions League is natuurlijk het allermooist, maar dit is ook een prachtig podium. Die knop kan ik heel snel omzetten. In februari staat iedereen er in Rotterdam weer achter hoor." Daarbij plaatst Dennis Kranenburg nog wel een kanttekening: "Op dit moment zijn Brighton, Freiburg, Rangers en Toulouse mogelijke tegenstanders, maar ook AS Roma. Die laatste tegenstander zou echt heel vervelend zijn!"
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl