WEER

Het weer van vandaag: natte sneeuw en regen

Het weer van maandag 4 december
Het weer van maandag 4 december © Rijnmond
Vandaag is het bewolkt, met vanochtend regen vanuit het zuidwesten, voorafgegaan door natte sneeuw. Het wordt vanmiddag maximaal 3 graden. Er staat een matige en aan zee vrij krachtige wind uit het zuidoosten.
Vanavond en vannacht blijft het bewolkt, met af en toe regen en motregen. De temperatuur verandert nauwelijks en blijft steken op 2 of 3 graden. De wind waait matig en komt uit het oosten.
Morgen wordt een grijze en grauwe dag. Het is nevelig en er valt af en toe regen en motregen. De maximumtemperatuur komt uit op 5 graden. De wind waait zwak, aan zee matig, en komt in de ochtend uit het noorden tot noordoosten en draait in de middag naar het noordwesten.

Vooruitzichten

De komende dagen blijft het wisselvallig, waarbij de bewolking domineert en de zon mondjesmaat aanwezig zal zijn. Van tijd tot tijd valt er regen. In de loop van de week komt de temperatuur langzaamaan op een hoger niveau. In de middag wordt het 7 graden, alleen op donderdag blijft de temperatuur wat achter. In de nacht naar donderdag ligt de temperatuur landinwaarts rond het vriespunt.

Gemiddelde Rotterdam Airport

Tussen 1 en 10 december bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 7,5 graden en de minimumtemperatuur 2,4 graden. Er valt gemiddeld 27,8 mm neerslag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl