nieuws

'Die-hard supporters worden genaaid'

nbekerfinale31_03arch.transfer.cropresize.tmp.jpg
nbekerfinale31_03arch.transfer.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Het zal voor de echte Feyenoord-supporter een strijd worden om een van de tienduizend kaartjes te bemachtigen voor de bekerfinale. De KNVB heeft 'maar' tienduizend kaartjes beschikbaar voor Feyenoord-fans.
Voor 'genodigden' zijn 25.000 kaartjes te verkrijgen De voorzitter van supportersvereniging van Feyenoord- Eric van Dorp- is dan ook teleurgesteld in het besluit van de KNVB. Volgens van Dorp komen er allemaal 'nepsupporters en bobo's' richting de Kuip, terwijl de echte supporter de dupe is.
Alle bezoekers moeten vooraf een identiteitsbewijs en hun kaartje tonen. Van Dorp voorziet grote problemen. Volgens hem gaat er een levendige handel op Marktplaats ontstaan. Hij heeft dan ook 'medelijden'met de stewards die straks alles moeten controleren.
Overigens wordt zondag 25 april voor de Amsterdammers een vroegertje. Er kunnen ongeveer tweeduizend supporters per uur richting de Kuip gedirigeerd worden. En dat betekent dat de eerste trein met uit-supporters om half acht in de ochtend vertrekt uit Amsterdam.
foto: de voorzitter van de Feyenoord supportersvereniging Eric van Dorp

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl