nieuws

De Bakker traint met Federer

2010bakker.cropresize.tmp.JPG
2010bakker.cropresize.tmp.JPG
ROTTERDAM - Tennisser Thiemo de Bakker heeft een persoonlijk hoogtepunt beleefd. De 's-Gravenzander mocht trainen met de Zwitserse topper Roger Federer.
"Helaas konden we maar 20 minuten samen trainen omdat het toen ongelooflijk hard ging regenen", legt De Bakker uit op zijn weblog. "Het was hartstikke vet en we gaan dat zeker nog een keer doen," schrijft hij.
Voordat De Bakker afreisde naar de prestigieuze toernooien van Indian Wells en Miami werkte de Nederlander een trainingsstage af in Las Vegas. Daar trainde hij onder meer met Andre Agassi en zijn voormalige coaches Gill Reyes en Darren Cahill. Laatstgenoemde regelde voor de Bakker de trainingssessie met Federer.
De komende week traint De Bakker weer in Nederland om zich voor te bereiden op het gravelseizoen. Vanaf 12 april speelt hij het Masterstoernooi van Monte Carlo, de week daarna tennist hij het ATP-toernooi van Barcelona. Van 7-9 mei is de Davis Cup-ontmoeting met Italië. Bij winst plaatst Oranje zich voor de play-offs voor de Wereldgroep.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl