nieuws

Verdachte liquidatie is de overvaller die zelf werd overvallen

De vestiging van Domino's Pizza
De vestiging van Domino's Pizza
Een van de verdachten die donderdag terecht staat voor een dubbele liquidatie in de Beverwaard, wordt verdacht van meer misdrijven. Zo zou hij ook de overvaller zijn die zelf werd overvallen tijdens een overval op een vestiging van Domino's Pizza aan Kerstendijk in Rotterdam-IJsselmonde.
De verdachte, Rolly P., zou in april 2017 iets na 23:00 uur de zaak met een pistool zijn binnengevallen. Daarna dwong hij de twee personeelsleden om de kluis te open.
Tien seconden later kwamen twee andere overvallers de pizzeria binnen. Zij beroofden Rolly P. van zijn buit. Zij zijn nog spoorloos.
P. zou nadien ook nog geld hebben meegenomen. De politie kwam P. op het spoor, omdat de scooter die na de overvallen achterbleef, van hem zou zijn geweest.
De overval werd besproken tijdens de behandeling van de liquidatie aan de Rhijnauwensingel, eind vorig jaar. Deze verdachte was toen achttien jaar. De andere drie verdachten waren minderjarig. Zij komen later voor de rechter.
Lees meer: LIVEBLOG rechtszaak dubbele liquidatie Beverwaard Lees meer: Overvallers overvallen overvaller Lees meer: De overval bij Bureau Rijnmond

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl