nieuws

Kort nieuws uit de regio

rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Woningoverval in Klaaswaal, Seksshop overvallen, opnieuw aanhouding voor de mishandeling van RET-medewerkers en brand in bakkerij: Kort nieuws uit de regio.
KLAASWAAL - Twee mannen hebben maandag geprobeerd een woning aan de Boomdijk in Klaaswaal te overvallen. Rond 18.30 uur kwamen ze de woning binnen en bedreigden de bewoners. Nadat ze zich heftig verzetten, gingen de verdachten er vandoor. De politie is op zoek naar de overvallers. Ze zijn met een witte bestelbus weggereden.
ROTTERDAM - Een medewerkster van een seksshop aan de Hilledijk in Rotterdam-Zuid is zondagmiddag slachtoffer geworden van een roofoverval. Rond kwart voor vier kwam een man de winkel binnen en bedreigde de vrouw met een mes. De overvaller is er volgens de politie met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. De medewerkerster raakte niet gewond.
ROTTERDAM - Zondagochtend is er opnieuw een verdachte aangehouden voor de mishandeling van vijf RET medewerkers, afgelopen donderdagavond. Er zijn nu in totaal vier personen aangehouden.
ROTTERDAM OUDE NOORDEN - Een brand heeft zaterdagavond veel schade aangebracht in een bakkerij aan de Zaagmolenstraat. De brand ontstond rond half tien. Een man die in de bakkerij aan het werk was, had eten op het vuur gezet en was vervolgens in slaap gevallen. Het slachtoffer, een 52-jarige man, is met ademhalingsproblemen naar het Sint Franciscus Gasthuis overgebracht.