Basketballers van Feyenoord en Dutch Windmills verliezen

Feyenoord Basketbal
Feyenoord Basketbal heeft zondagmiddag met 64-76 verloren van New Heroes Den Bosch. De ploeg van Richard den Bos kon lang Den Bosch bijbenen, maar moest uiteindelijk in de tweede helft zijn meerdere erkennen in de Brabanders. De andere regionale basketbalploeg, Dutch Windmills uit Dordrecht, verloor zondag van Landstede met 76-49.
In het eerste kwart bleven Feyenoord Basketbal en New Heroes Den Bosch dichtbij elkaar. Met een 20-23 tussenstand had Den Bosch wel een kleine voorsprong na één vierde van de wedstrijd. maar Feyenoord Basketbal kwam in het tweede kwart goed terug in de wedstrijd. Het kwam terug tot 34-34 en ging rusten met een 36-38 stand.
In het derde kwart namen de Brabanders echter afstand van Feyenoord: 47-58. In het laatste kwart werd dat gat nog iets verder vergroot.

Dutch Windmills

Dutch Windmills uit Dordrecht verloor zoals gezegd zondag ook. Zij keken eigenlijk heel de wedstrijd tegen een achterstand aan. Na het eerste kwart stond er een 17-12 stand voor Landstede op het bord. En dat werd in het tweede kwart alleen maar erger. Mede door 14 punten van Sherron Dorsey-Walker van Landstede stond het halverwege 40-23.
In de laatste twee kwarten bleef er een ruime voorsprong op het bord staan voor Landstede, dat met 18 punten koploper is.