Papendrecht doet goede zaken in Hoofdklasse B

ROTTERDAM - Papendrecht deed goede zaken door met 2-1 te winnen van Schijndel. Daardoor nam de ploeg van Richard Middelkoop verder afstand van de gevarenzone in de Hoofdklasse B.
Op sportpark Slobbbengors konden de toeschouwers al snel juichen, want Geert Bakker opende na een minuut al de score voor Papendrecht. Schijndel slaagde er daarna in gelijk te maken, maar nog voor rust zette Bakker zijn ploeg opnieuw op voorsprong. Na de pauze vergat Papendrecht het duel in het slot te gooien. Danny van Valen miste de grootste kans daarop. Hij schoot een strafschop naast na een overtreding op Geert Bakker. Uiteindelijk won Papendrecht met 2-1. De ploeg van Richard Middelkoop is nu elfde in de Hoofdklasse B met 24 punten uit 20 wedstrijden. Papendrecht doet ook nog volop mee in de strijd om de derde periode. Met tien punten uit vier duels gaat de ploeg zelfs aan de leiding.