nieuws

Feyenoord laat punten liggen in Nijmegen

201005feb_RTV_FC_Rijnmond_Mario_Been_0024_1.cropresize.tmp.JPG
201005feb_RTV_FC_Rijnmond_Mario_Been_0024_1.cropresize.tmp.JPG
ROTTERDAM - Feyenoord heeft in de strijd om de vierde plaats twee dure punten laten liggen in Nijmegen. Tegen NEC kwam de ploeg van Mario Been niet verder dan 0-0.
Feyenoord kon niet imponeren tegen NEC, de oude club van Mario Been. De Rotterdamse oefenmeester startte in De Goffert met het elftal dat afgelopen woensdag in de tweede helft FC Twente in de halve finale van de beker indruk maakte. Luc Castaignos begon samen met Roy Makaay in de Rotterdamse aanval en Erwin Mulder stond weer onder de lat. De doelman maakte opnieuw een betrouwbare indruk. Hij hoefde weinig in actie te komen, maar redde voor rust op een inzet van Saidi.
Na de pauze gebeurde er weinig voor beide doelen. Diego Biseswar, na de rust ingevallen voor Castaignos, schoot twintig minuten voor tijd op de lat namens Feyenoord. Aan de andere kant was Bjorn Vleminckx met een omhaal dicht bij een treffer, maar hij kon Mulder niet verontrusten.
Feyenoord ziet door het gelijkspel de vierde plaats in gevaar komen. Het gat met nummer vijf AZ is nog slechts een punt. De Rotterdammers kunnen het gat woensdag weer vergroten tot vier punten. Dan wordt het restant van het gestaakte duel met Vitesse afgewerkt in De Kuip. De stand is 1-1 in dat duel.
28-03-Stefan de Vrij by rtvrijnmond 28-03-Mario Been by rtvrijnmond

Foto: Feyenoord-trainer Mario Been (Berry Asmuss).