Deetos ook in laatste wedstrijd onderuit

ROTTERDAM - DeetosSnel/Volhuis heeft ook de laatste wedstrijd in de Korfbal League verloren. De Dordtse ploeg sloot de competitie af met een 21-12 nederlaag tegen TOP uit Sassenheim.
Vorige week was degradatie al onafwendbaar geworden nadat Deetos had verloren van PKC/LukassenBoer. OVVO was niet meer te achterhalen. Deetos haalde dit seizoen slechts zeven punten uit achttien duels. PKC speelde in de laatste competitieronde gelijk tegen Nic. In Papendrecht werd het 23-23. Bij rust leidde PKC nog met 16-12. Een 23-20 voorsprong werd in de laatste drie minuten nog weggegeven. Leon Simons was topscorer met zes treffers.