nieuws

Terugkijken: live@rijnmond met Sander de Kramer

Sander de Kramer trapte het weekend af met het Rijnmond Nieuws en sprak met Hugo Borst, Leontien van Moorsel en Louisa Boulkhrif aan de tafel van live@rijnmond.
Bekijk hier de hele uitzending terug
Hugo Borst kwam praten over een Rotterdamse schilder die hij per toeval had ontdekt. Lees meer: Hugo Borst gaat werk van Rotterdamse schilder exposeren Wielerlegende Leontien van Moorsel vertelde over haar musicaldebuut in Soof de Musical. Lees meer: Leontien van Moorsel wist zich even geen raad met zoenscène in musical
Ook Louisa Boulkhrif schoof aan. Ze kwam afgelopen week in het nieuws omdat ze met haar huiswerkklas honderden kinderen met een leerachterstand helpt in Rotterdam-Zuid. Lees meer: Hugo Borst in actie voor Vreewijkse huiswerkklas in nood
Etienne besprak bij FC Rijnmond onder meer Feyenoord-PSV met Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher Dennis van Eersel en oud-voetballer Geert den Ouden.
Wil jij volgende week aanwezig zijn bij live@Rijnmond? Dat kan! Stuur een mailtje naar publiek@rijnmond.nl en dan kun jij - onder het genot van een hapje en drankje - het weekend inluiden met Sander en Etienne.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl