Excelsior verliest na pijnlijk slot

ROTTERDAM - Excelsior heeft in de Jupiler League een gelijkspel uit handen gegeven. In de extra tijd van de tweede helft, maakte Helmond Sport via Johan Voskamp de 1-2. Ard van Peppen (Excelsior) was één minuut eerder van het veld op Woudestein gestuurd.
Helmond Sport kwam kort na rust op voorsprong via een doelpunt van Marc Höcher. De Kralingers deden in de 72ste minuut iets terug. Leen van Steensel schoot de gelijkmaker.
Uiteindelijk ging het in de slotminuten toch nog mis voor Excelsior. Johan Voskamp (ex-Excelsior) scoorde in blessuretijd, maar volgens de Excelsior-spelers was de bal nooit over de lijn geweest. Scheidsrechter Maarten Ketting (Hellevoetsluis) besliste met zijn assistent anders. Ondanks de nederlaag blijft Excelsior vierde op de ranglijst.