Doe mee met de kerstkaartenactie van RTV Rijnmond!

In Nederland zijn ruim 1 miljoen ouderen eenzaam. Ruim 200 duizend van deze senioren brengen de feestdagen helemaal in hun eentje door. Het Nationaal Ouderenfonds organiseert daarom ook dit jaar een kerstkaartenactie en RTV Rijnmond én plaatselijke beroemdheid Marja van Katendrecht doen mee.

Kerst wordt veelal gevierd met dierbaren, maar helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Een vriendelijke kerstkaart ontvangen, betekent voor deze ouderen heel veel. Ook verschillende basisscholen uit het hele land doen mee met de actie.

Doe ook mee en stuur jouw kerstwens uiterlijk aanstaande woensdag naar wakker@rijnmond.nl o.v.v. van 'Kerstwens 2018'. Wakker sidekick Laurence van Ham zal donderdagochtend 13 december live in de uitzending van Wakker@rijnmond de ingestuurde boodschappen op de kaarten schrijven.

Daarna worden ze doorgestuurd naar het Ouderenfonds, die zorgt dat de kaarten goed terecht komen. Kleine moeite, groot gebaar! Bekijk ook (hierboven) de video met de oproep van Laurence van Ham en Marja van Katendrecht. 

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: