Dames Excelsior-Barendrecht thuis onderuit tegen PSV

Dames Excelsior-Barendrecht
De dames van Excelsior-Barendrecht zijn vrijdagavond op eigen bodem onderuit gegaan tegen PSV. De Eindhovense dames wonnen met 3-0.
In de eerste helft vielen er geen doelpunten, maar waren er wel een aantal kansen te noteren. Beide ploegen hadden de kans om de score te openen. Maar vooral de bezoekers misten veel kansen.
In de 49e minuut was het wel raak voor PSV. Een strakke voorzet werd binnengegleden door Jeslynn Kuijpers van PSV: 0-1.
Excelsior-Barendrecht kreeg nog wat kansen op de gelijkmaker, maar die werden niet benut. PSV wist de score voor het einde van de wedstrijd nog wel te verdubbelen. Tegen de verhouding in kwamen de bezoekers via Rachel Cuschieri op 0-2.
In 90e minuut werd het nog erger voor het combinatieteam; de Amerikaanse Maddy Williams bepaalde de eindstand op 0-3.
Door de nederlaag op eigen grond staan de dames van Excelsior-Barendrecht momenteel op de achtste plaats met zeven punten in de Eredivisie. Alleen Achilles'29 staat met zes punten nog onder de Rotterdams-Barendrechtse ploeg.