Zaalsporten: Sliedrecht Sport heren kloppen Zwolle met 3-0

De heren van Sliedrecht Sport hebben in sporthal De Basis met 3-0 gewonnen van Coniche Zwolle. De ploeg van Paul van der Ven was met 25-15, 25-20 en 25-15 te sterk voor de laagvlieger.

Door de overwinning staat Sliedrecht nog altijd gedeeld eerste samen met Lycurgus. De Groningers wonnen ook met 3-0 van SV Land Taurus. De dames van Sliedrecht Sport spelen zondag uit bij de Fast Flamingo's.

Basketbal

 De mannen van Feyenoord Basketball is bij het lager geklasseerde Den Helder onderuit gegaan. Het werd 76-67 voor Den Helder dat de hele wedstrijd lang een kleine marge te pakken had. Omdat Den Helder dit duel won, hebben beide ploegen nu acht punten uit dertien wedstrijden.

In de eredivisie dames kwam het Barendrechtse Binnenland niet in actie.

Korfbal 

PKC/SWKGroep heeft thuis makkelijk afstand genomen van DeetosSnel. De Papendrechters wonnen in de Korfbal League met 33-18. PKC/SWKGroep is één van de drie ploegen die met acht punten uit vijf wedstrijden de ranglijst aanvoeren.

Nog zo'n club met acht uit vijf is TOP/SolarCompleet uit Sassenheim en dat komt mede door een overwinning zaterdagavond op KCC/SO natural uit Capelle. Het werd liefst 42-19 in het voordeel van TOP.

Waterpolo 

De Rotterdamse waterpoloërs van SVH en die van ZPB H&L Productions uit Barendrecht blijven samen onderaan staan in de eredivisie. Het nog puntloze SVH verloor thuis met 9-12 van ZVL-1886 uit Leiden en door een 11-7 verlies bij AZC Moscow uit Alphen aan den Rijn blijft ZPB H&L Productions op drie punten steken.

Meer over dit onderwerp:
Sport
Deel dit artikel:

Reageren