Kickbokser Tavares zegeviert tijdens Glory-duel in Ahoy

De Rotterdamse kickbokser Luis Tavares heeft de Glory-wedstrijd tegenĀ Artur Gorlov uit Letland gewonnen. In een niet al te enerverende wedstrijd viel het besluit van de jury net de kant op van de Rotterdammer.

Hoewel Tavares in deze 'Light Heavyweight'-wedstrijd de volledige zaal achter zich had staan, imponeerde hij niet tegen Gorlov. Na drie rondes was het niet gemakkelijk een winnaar aan te wijzen, maar dat werd dus Tavares.

Glory


Tavares besloot eerder dit jaar boksbond Enfusion te verlaten om weer voor Glory te gaan vechten. Dat leverde hem meteen mooie terugkeer op in het Rotterdamse Ahoy.

Ben Saddik


De grote winnaar van Glory 62 in Ahoy bij de zwaargewichten was Jamal ben Saddik. De Belgische Marokkaan rekende af met achtereenvolgens Junior Tafa, Guto Innocente en in de finale uiteindelijk Benjamin Adegbuyi.

Opmerkelijk genoeg brak Ben Saddik al snel in de eerste ronde van de finale zijn rechterhand. Hij wachtte even, besloot door te vechten en deed dat niet zonder succes. Zijn gebroken rechterhand weerhield hem er namelijk niet van om Adegbuyi in diezelfde eerste ronde met links knockout te slaan.

Meer over dit onderwerp:
Sport
Deel dit artikel:

Reageren