Pak slaag voor ExcelsiorBarendrecht in eigen huis

De dames van ExcelsiorBarendrecht
De voetbalvrouwen van ExcelsiorBarendrecht hebben vrijdagavond een flinke nederlaag geleden tegen Ajax. Het combinatieteam verloor in het Van Donge & De Roo Stadion met maar liefst 6-0 van de Amsterdammers. De ploeg blijft daarom in de eredivisie op de achtste plek staan met zeven punten.
Bij rust stond ExcelsiorBarendrecht al met 3-0 achter na treffers van Eshly Bakker (2x) en Ellen Jansen namens de bezoekers. Na de thee wist Ajax nog eenmaal te scoren. Dat gebeurde uit een strafschop, die werd benut door Lucie Akkerman (0-4). In de laatste minuten maakten Bakker en Jansen nog twee treffers voor Ajax (0-6).
Voor de winterstop komt ExcelsiorBarendrecht nog één keer in actie. De dames gaan volgende week vrijdag op bezoek bij FC Twente.