nieuws

Geef je op voor het Rijnmond Running Team !!

Wil jij meedoen aan de Marathon van Rotterdam komend jaar ? En vind je het leuk om je ervaringen te delen ? Geef je dan op voor het Rijnmond Running Team!

Wij zijn op zoek naar lopers die met een speciale reden lopen. Veel mensen lopen voor het goede doel en jullie hebben allemaal je eigen verhaal. Vertel ons dat verhaal. Maar we zoeken vooral ook andere opvallende verhalen. Loop je de marathon voor het eerst? Heb je hem vorig niet kunnen (uit) lopen? Heeft de marathon een speciale betekenis? Of heb je hulp en motivatie nodig tijdens je trainingen ? Heeft hardlopen je leven veranderd ?
Het is hartstikke leuk om mee te doen met ons Running Team. Je kan je ervaringen delen en leren van ervaringen van anderen, wij zorgen voor begeleiding, je vrienden en bekenden kunnen jouw loopleven volgen via rijnmond.nl . De lopers van vorig jaar hebben nog steeds contact met elkaar.
Laat via runningteam@rijnmond.nl weten waarom jij mee wilt doen en misschien wordt jij wel één van onze runners !
Van het Rijnmond Running Team van vorig jaar staan veel berichten op rijnmond.nl . Lees bijvoorbeeld hier het kennismakingsverhaal met hardloper Jeroen: https://www.rijnmond.nl/nieuws/163921/Maak-kennis-met-Rijnmond-Runner-Jeroen

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl