nieuws

Kort nieuws uit de regio

rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Oud-wethouder Goedereede naar Twenterand, vijf tips over brute overval en inbraak in 25 tuinhuisjes: kort nieuws uit de regio.

GOEDEREEDE - Oud-wethouder Cornelis Visser van de gemeente Goedereede wordt de nieuwe burgemeester van Twenterand. Dat heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken laten weten. De 44-jarige Visser was in 2006 wethouder in Goedereede. Daarna was hij lid van het Europees Parlement namens het CDA.
ROTTERDAM - De politie in Rotterdam heeft vijf tips binnengekregen over een brute overval vorige week. Een 77-jarige man raakte ernstig gewond bij de overval in zijn woning aan de Oudaenstraat in Kralingen-Crooswijk. Het SBS-programma Hart van Nederland toonde dinsdagavond foto's van de verdachten. Ze zijn er met een flinke som geld vandoor gegaan, terwijl ze de man hadden vastgebonden en zo achterlieten.
’S-GRAVENDEEL - In ongeveer 25 tuinhuisjes van een volkstuinencomplex aan de Molendijk in ’s Gravendeel is in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken. Volgens de politie zijn er vanuit diverse tuinhuisjes gereedschappen meegenomen en er zijn verschillende ruiten ingegooid.