nieuws

Breng de feestdagen door met RTV Rijnmond

De mooiste periode van het jaar staat voor de deur: Kerstmis en Oud & Nieuw. RTV Rijnmond besteedt uitgebreid aandacht aan de feestdagen. Tijdens kerstmis, op oudjaarsdag en op nieuwjaarsdag zendt Radio Rijnmond en TV Rijnmond speciale feestdagenprogrammering uit.

Radio Rijnmond

Op 1e en 2e kerstdag presenteert Johan Derksen speciale uitzendingen van ‘Muziek voor Volwassenen’ van 09.00 uur tot 12.00 uur. Speciaal voor kerst draait hij kerstmuziek naar zijn smaak: country, americana en blues. Van 12.00 uur tot 15.00 uur presenteert Dennis Kranenburg de ‘Rijnmond Kerst Jukebox’ waarin jaren ’60 hits en luisteraarsverhalen centraal staan. Hierna presenteert Rob Vermeulen van 15.00 uur tot 17.00 uur ‘De Emotie’.
Tot en met 31 december presenteert Erik Lemmers iedere werkdag Kwiskoppen van 18.00 uur tot 19.00 uur. Kwiskoppen is het eigenzinnige jaaroverzicht van RTV Rijnmond. In tientallen multiplechoicevragen komen de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar uit de regio, binnen- en buitenland waarin mooie prijzen te winnen zijn.
Radio Rijnmond start 2019 met ‘Kickstart’, waarin presentator Reint Jan Potze de balans opmaakt van oudjaarsnacht: wat zegt de politie en de burgemeester over het verloop van de nacht van Oud op Nieuw? Onze live verslaggever polst bovendien de situatie op straat.

TV Rijnmond

Ook op TV Rijnmond hoef je je niet te vervelen met de feestdagen. Op 1e en 2e kerstdag presenteert Suzanne Mulder vanaf 17.00 uur haar kerstshow ‘Kerst met Suzanne’. Ze zet verschillende gasten in het zonnetje die in 2018 iets goeds gedaan hebben voor een ander.
Op oudjaarsavond zendt TV Rijnmond vanaf 17.15 de voorstelling ‘Midden in de winternacht’ van Richard Groenendijk uit. Richard brengt in de show een ode aan allerlei muzikanten, die hem door de jaren heen geïnspireerd hebben. Het nieuwe jaar trapt TV Rijnmond af met ‘The Inevitables’ van het cabaretgezelschap Het Groot Niet Te Vermijden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl