Doodgeschoten rapper Feis maakte laatste filmpje over vuurwerk in Rotterdam

Rapper Feis plaatste kort voor zijn dood nog een filmpje op social media. Het zijn beelden van het vuurwerk in Rotterdam. Ze zijn van grote hoogte gemaakt vanuit toren Calypso, waar hij onlangs was gaan wonen.

In het filmpje heeft Feis het over een nieuw jaar en nieuwe doelen. "Een van die nieuwe doelen is nieuwe muziek droppen dit jaar. man.."

De rapper kwam in de vroege ochtend van 1 januari om het leven bij een schietpartij op de Nieuwe Binnenweg. Zijn broer Bilal zou daarbij gewond zijn geraakt.

Aan de schietpartij zou een ruzie in een café zijn voorafgegaan. De politie heeft zeven Rotterdammers aangehouden. Agenten losten daarbij waarschuwingsschoten. De arrestaties vonden plaats op het Heemraadsplein in Rotterdam. 

De muziekwereld heeft geschokt gereageerd op de dood van Feis. De 32-jarige rapper was een bekend gezicht in de Nederlandse hiphop-scene. 

Hij werkte veel samen met rapper Winne, die zijn optreden in de Kroepoekfabriek van komende vrijdag heeft uitgesteld in verband met de dood van Feis. 
Deel dit artikel: