nieuws

Eerbetoon voor rapper Feis verplaatst

Feis.
Feis. © Facebook
De herdenking die vrijdag wordt georganiseerd voor de 32-jarige rapper Feis, is verplaatst. Het eerbetoon zou in eerste instantie gehouden worden op het Johannes de Vouplein. Donderdagmiddag meldt de organisatie dat de herdenking is verplaatst naar het Heemraadsplein.
De Rotterdammer kwam op Nieuwjaarsdag om het leven bij een schietpartij op de Nieuwe Binnenweg. Eerst wilden de organisatoren het eerbetoon houden op het Johannes de Vouplein. "Het pleintje waar Feis is opgegroeid, in zijn eigen buurt", meldt een van de organisatoren. Voor het eerbetoon vraagt hij mensen om een witte ballon of roos mee te nemen.
Toch is de herdenking verplaatst naar het Heemraadsplein. Naar verwachting wordt het druk en in overleg met de politie is besloten voor een andere locatie te kiezen. Het Heemraadsplein is gelukkig niet ver van het Vouplein. Dit plein ligt aan de andere kant van het water, op tien minuten loopafstand.
De broer van Feis raakte zwaargewond bij de schietpartij. Hij ligt nog in het ziekenhuis, meldt de politie. Dezelfde nacht werden zeven verdachten aangehouden op het Heemraadplein. Het gaat om drie vrouwen van 15, 32 en 59 jaar en om vier mannen in de leeftijd van 36 tot 45 jaar. Ze komen alle zeven uit Rotterdam.
Lees meer: Zeven verdachten nog vast voor schietpartij Feis

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl