BUREAU RIJNMOND

Vitessesupporter vanuit het niets mishandeld door Feyenoordfans

Olympiaweg
Olympiaweg © Bureau Rijnmond
Een groep Feyenoordaanhangers mishandelt na de wedstrijd in de Kuip een Vitessesupporter zo ernstig dat hij tot op de dag van vandaag daar last van heeft. Beelden van de mishandeling zijn er niet, dus zoekt de politie die alsnog. Bovendien wil ze ook graag praten met nieuwe getuigen.
Het 25-jarige slachtoffer loopt na de door Vitesse met 4-0 verloren wedstrijd, op zaterdagavond 21 oktober 2023 om ongeveer 23.15 uur met een groepje vrienden terug naar hun auto, die staat geparkeerd op de groenstrook op de hoek van de Olympiaweg en de Grote Kreek.
Zonder dat er sprake is van provocaties en zonder dat hij en zijn vrienden herkenbaar zijn als Vitesse-aanhangers, wordt het slachtoffer plotseling door een Feyenoordsupporter getackeld. Daarna wordt hij door een ander, die ook onderdeel uitmaakt van de groep van tien man, tegen zijn hoofd geschopt.
Feyenoordaanhangers die niet tot de eerder genoemde groep behoren, schieten het slachtoffer te hulp, waardoor mogelijk erger wordt voorkomen. Niettemin raakt de Vitesse-aanhanger korte tijd bewusteloos en loopt hij een hersenschudding en een gescheurd trommelvlies op. Beelden of aanvullende informatie over het incident zijn welkom!
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl