nieuws

Kunsthal wint Marketing Award Rotterdam

De Kunsthal heeft de Marketing Award Rotterdam 2018 gewonnen. Het museum ontvangt de award voor de bijdrage aan de promotie van Rotterdam in binnen- en buitenland in het afgelopen jaar.
Volgens de jury brengt de Kunsthal programmering die vernieuwend, uitdagend en anders is en daarmee past bij Rotterdam. Tentoonstellingen als Viktor&Rolf: Fashion Artists 25 Years en Hyperrealisme sculptuur trokken veel bezoekers. In 2018 had het museum een bezoekersrecord met 415.000 mensen.
De Marketing Award werd dinsdagavond tijdens de nieuwjaarsborrel Rotterdam uitgereikt door burgemeester Aboutaleb.
"De Kunsthal is een terechte winnaar. Emily Ansenk en haar team hebben Rotterdam met geweldige tentoonstellingen in de spotlights gezet. Spraakmakende namen zoals Jean Paul Gaultier hebben honderdduizenden mensen naar de stad getrokken", vertelt burgemeester Aboutaleb.

Aanstormend Talent


De Award voor Aanstormend Talent gaat naar het gebied Merwe-Vierhavens (M4H) en de ondernemers daar. Volgens de jury is het 'Vierhavengebied' uitgegroeid tot dé plek voor pioniers, jonge starters, uitvinders en kunstenaars en anderen die geloven in de toekomst van Rotterdam.
De Marketing Award Rotterdam wordt jaarlijks toegekend aan mensen die een belangrijke bijdrage leveren aan het imago van de stad.