Seltenrijch: 'Uitspraken Navajas Sanchez in verkeerde keelgat geschoten'

Voetbalclub Barendrecht heeft verbolgen gereageerd op de uitspraken van Donny Navajas Sanchez. De oud-speler van de tweede divisionist vindt dat de club hem niet goed heeft behandeld. Dat zei hij dinsdag in een gesprek op Radio Rijnmond. Ook met trainers zou Barendrecht niet goed omgaan, volgens Navajas Sanchez. Zijn uitspraken zijn bij voorzitter Martin Seltenrijch in het verkeerde keelgat geschoten.

“En niet alleen bij mij, bij de hele club en de spelers", zegt de preses. In november vertrok Navajas Sanchez naar Milaan om modellenwerk te doen. “Hij had gewoon een doorlopend contract bij Barendrecht, maar wij wilden zijn toekomst niet in de weg staan. Na 14 dagen zou hij terugkomen, maar dat kwam hij niet. Wel vroeg hij een voorschot op zijn salaris. Soms appte hij dat hij snel terug zou keren, maar we hebben hem twee maanden niet gezien. In de tussentijd is hij wel gewoon in Nederland geweest, naar verjaardagen hoorde ik hem zeggen bij jullie op de radio. Maar wij hebben Donny niet gezien op de club.”
 
Seltenrijch kan daar moeilijk mee leven. “Zijn wij niet blij mee. De spelers ook niet. Zij voelen zich in de steek gelaten. We misten hem wel, met Barendrecht zaten wij niet in de beste fase.”
 

Trainingskamp


De voorzitter van Barendrecht had goede hoop dat Navajas Sanchez gewoon mee zou gaan op trainingskamp naar Valencia op 2 januari. “Dat was ook de bedoeling, maar op 29 december appte hij dat hij niet mee zou gaan. En het was al betaald hè.”
 
Navajas Sanchez speelde vijf jaar bij Barendrecht en zegt niet eens te zijn bedankt voor die periode bij de club. Ook zegt hij dat de vereniging slecht met trainers omgaat. Hij doelt waarschijnlijk op het ontslag van Albert van der Dussen dit seizoen. “Dat is bij ons helemaal in het verkeerde keelgat geschoten. Wij gaan juist netjes met trainers om. Jack van den Berg was hier negen jaar trainer, Adrie Poldervaart drie jaar en wij lieten hem naar Excelsior gaan. Het raakt echt kant noch wal.”
 
Het contract tussen Barendrecht en Navajas Sanchez is inmiddels ontbonden. Navajas Sanchez is voor modellenwerk in Milaan.

Meer over dit onderwerp:
Sport
Deel dit artikel:

Reageren