BUREAU RIJNMOND

Diefstal van dure cosmetica, daders gefilmd

Diefstal van dure cosmetica, daders gefilmd
Diefstal van dure cosmetica, daders gefilmd © Bureau Rijnmond
Dure cosmetica. Daar zijn drie dieven in een Kruidvatfiliaal in Gorinchem op gefocust. Ze slagen erin een tas vol spullen te stelen ter waarde van vele honderden euro’s. Dat had veel meer kunnen zijn als één van de dieven niet had getwijfeld. De activiteiten van de daders staan goed op beeld.
De mannen komen op donderdag 30 november rond 17.30 uur één voor één het filiaal aan De Linie binnen. De eerste verdachte lijkt de situatie te verkennen en loopt vervolgens met zijn telefoon aan zijn oor naar buiten.
Daarna komen de twee andere dieven binnen. Zij vullen twee tassen met cosmetica, waarna één van hen met een volle tas de winkel verlaat. De andere man, ook met een volle tas, twijfelt. Hij kijkt continu op zijn mobieltje en wacht op het juiste moment om naar buiten te gaan.
Plotseling vertrekt hij, maar zonder de gevulde tas. Even later komt hij terug om die alsnog op te halen. Tevergeefs, want het personeel heeft de tas ontdekt en weggehaald. Ze herkennen de dief als hij de winkel opnieuw binnenloopt. Ze lopen op hem af en dan rent hij geschrokken de winkel uit. Wie zijn deze dieven?
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl