Feyenoord - Vitesse gestaakt door regen

ROTTERDAM - Feyenoord - Vitesse is na 45 minuten spelen bij een 1-1 ruststand gestaakt. De Belgische scheidsrechter Serge Gumienny besloot niet te starten aan de tweede helft, nadat hevige regen het veld van De Kuip onbespeelbaar had gemaakt.
Feyenoord kwam tegen Vitesse al binnen een kwartier op voorsprong. Ron Vlaar raakte de bal na een corner van Georginio Wijnaldum niet vol, maar zag zijn van richting veranderde schot toch achter Vitesse-doelman Piet Velthuizen verdwijnen.
Pal voor rust zorgde Wiljan Pluim voor de Arnhemse gelijkmaker. Het talent, onlangs nog in de belangstelling van Feyenoord, knikte ongehinderd raak uit een Arnhemse spelhervatting.
Wanneer het restant van Feyenoord-Vitesse wordt afgewerkt is nog niet bekend. Ook het overspelen van de gehele wedstrijd behoort tot de mogelijkheden.