WEER

Het weer vandaag: hier en daar een bui

De paraplu kan vandaag veelvuldig gebruikt worden
De paraplu kan vandaag veelvuldig gebruikt worden © Rijnmond
Vanochtend kan er plaatselijk nog wat regen vallen, maar vanuit het zuiden blijft het steeds vaker droog met soms ook wat zonneschijn. Vanmiddag kan hier en daar een bui vallen en is de paraplu even nodig. Het is zacht met een maximum vanmiddag rond een graad of 10 bij een matige zuidwestenwind.
Vanavond en vannacht kan er een bui vallen, maar overheersen de droge perioden. De temperatuur daalt in de nacht naar ongeveer 6 of 7 graden bij een matige westenwind.
Morgen is het wisselend bewolkt met eerst een aantal buien. Later in de middag wordt het vanuit het westen droog met brede opklaringen. De middagtemperatuur komt uit rond de 9 graden bij een matige tot vrij krachtige westenwind.

Vooruitzichten

De dagen daarna blijft het zacht met vanaf woensdag weer langere perioden met regen. De regen brengt wel zachtere lucht met zich mee waardoor het op donderdag plaatselijk 13 of 14 graden kan worden.

Gemiddelde Rotterdam Airport

Tussen 11 en 20 februari bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 7,1 graden en de minimumtemperatuur 0,7 graden. Er valt gemiddeld 19,4 mm neerslag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl