WEER

Het weer vandaag: meeste plaatsen droog, wel kans op regenbui

Op de meeste plaatsen is het vandaag droog
Op de meeste plaatsen is het vandaag droog © Rijnmond
Deze ochtend is het wisselend bewolkt en breekt vanuit het westen steeds vaker de zon door. Op de meeste plaatsen is het droog. In de middag is er kans op een enkele regenbui, maar veel plaatsen houden het gewoon droog met in de loop van de middag steeds meer zon vanuit het westen. De temperatuur loopt op naar een graad of 9 en er waait een matige wind uit het westen tot zuidwesten.
Vanavond en vannacht zijn er brede opklaringen en blijft het droog. Het koelt flink af met een minimum van 2 graden in het oosten van de regio tot 5 graden dichtbij zee. De wind waait matig en komt uit het zuidwesten.
Dinsdag schijnt vooral in het oosten van de regio de zon nog af en toe. Gaandeweg de dag neemt de bewolking vanuit het zuidwesten toe maar het blijft tot de avond vrijwel overal droog. De temperatuur komt opnieuw uit rond 9 graden bij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. Dinsdagavond gaat het overal regenen.

De vooruitzichten

De komende dagen blijft het wisselvallig en zacht in de regio. Op woensdag valt er meer regen en krijgen we de zon niet meer te zien. De temperaturen doen er nog een schepje bovenop met op donderdag plaatselijk een temperatuur van 14 graden.

Gemiddelde Rotterdam Airport

Tussen 11 en 20 februari bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 7,1 graden en de minimumtemperatuur 0,7 graden. Er valt gemiddeld 19,4 mm neerslag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl