WEER

Het weer vandaag: pas vanavond komt de regen

Pas tegen het einde van de middag valt er langs de kust de eerste regen
Pas tegen het einde van de middag valt er langs de kust de eerste regen © Rijnmond
Deze dinsdag laat de zon zich af en toe zien en blijft het droog. Pas tegen het einde van de middag valt er langs de kust de eerste regen. De middagtemperatuur bereikt 9 graden. Er staat een matige wind uit een zuidwestelijke richting.
Vanavond en vannacht is het bewolkt met perioden van regen. Naarmate de nacht vordert, wordt het droger. De temperatuur ligt vanavond rond de 8 graden en loopt in de loop van de nacht op, tot het tegen het eind van de nacht 10 graden wordt. De wind waait matig en aan zee vrij krachtig en komt eerst uit het zuiden en draait in de nacht naar het zuidwesten.
Woensdag kenmerkt zich door bewolking en somberheid, met in de ochtend hier en daar wat lichte regen of motregen. Gedurende de middag en avond gaat het af en toe stevig doorregenen. Met een middagtemperatuur van 12 graden is het voor de tijd van het jaar ongewoon zacht. De wind uit het zuidwesten waait matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

Vooruitzichten

De komende dagen blijft het wisselvallig met regelmatig regen: de droogste dag wordt zaterdag. Op vrijdag en zaterdag zal de zon soms te zien zijn, maar echte zonovergoten dagen worden nog niet verwacht. Op donderdag loopt de temperatuur in de middag op tot 15 graden: ook daarna blijft het aanhoudend zeer zacht met maxima tussen 11 en 13 graden.
Opvallend de komende tijd zijn de erg zachte nachten. Al met al is dit natuurlijk gunstig voor de stookkosten, iets wat we zeker zullen merken!

Gemiddelde Rotterdam Airport

Tussen 11 en 20 februari bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 7,1 graden en de minimumtemperatuur 0,7 graden. Er valt gemiddeld 19,4 mm neerslag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl