BUREAU RIJNMOND

Man na Snapchat-afspraak in bijzijn partner en 7-jarig nichtje neergeschoten

| Foto:
| Foto:
Een afspraak via Snapchat mondt uit in een beroving en loopt voor het slachtoffer slecht af. Hij wordt in Rotterdam-Zuid in het bijzijn van zijn partner en een 7-jarig nichtje neergeschoten. In Bureau Rijnmond worden videobeelden getoond van twee verdachten.
Het slachtoffer parkeert zijn zwarte Toyota Aygo met daarin al één van de verdachten in de Paul Krugerstraat. Deze verdachte en het slachtoffer staan vanaf 17.23 uur enige tijd buiten met elkaar te praten. Op camerabeelden is vervolgens te zien dat rond 18.45 uur twee verdachten vanaf de Paul Krugerstraat richting de Hillelaan rennen. De schutter heeft door zijn jas heen de kogels op het slachtoffer, die dan weer in zijn auto zit, afgevuurd. Als hij wegrent is te zien dat er dons of veren uit zijn jas vallen. Partner en nichtje raken wonderwel niet gewond, maar ze zijn enorm geschrokken en worden opgevangen. Het slachtoffer wordt naar het ziekenhuis vervoerd.
Inmiddels is één verdachte gearresteerd. De andere twee, die zijn gefilmd als ze vluchten, worden nog gezocht. Wie weet wie ze zijn? Verder wil de politie graag praten met getuigen die nieuwe informatie hebben. Dus personen die de mannen hebben gezien vlakbij de plaats delict of elders. Ook personen die weten waar ze naartoe zijn gerend, of aanvullende beelden van hun vlucht hebben, worden verzocht dit te melden.
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl