FC Rijnmond-verslaggevers te gast in De Wereld Draait Door

Maandag 28 januari zijn de heren van FC Rijnmond, Frank Stout, Sinclair Bischop en Dennis van Eersel, te gast bij De Wereld Draait Door. De drie heren zijn om 19.00 uur te gast vanwege hun Rotterdamse invalshoek op het historische duel.

Het historische duelZondag 27 januari vond het historische duel plaats tussen Feyenoord en Ajax. Heel Rotterdam zat op het puntje van de stoel toen er keer op keer werd gescoord door Feyenoord. Met 6 – 2 won de Rotterdamse club van aartsrivaal Ajax.

Het dak in De Kuip ging eraf. Dat was te merken aan het radioverslag van Sinclair en Dennis. De altijd positief kritische verslaggevers maakten er een mooie uitzending van. Buiten De Kuip ving  Frank Stout de dolblije supporters na de wedstrijd op en legde hun trots vast.

Theo Koomen AwardIn 2017 wonnen RTV Rijnmond-sportverslaggevers Sinclair Bischop en Dennis van Eersel de Theo Koomen Award, de prijs voor het mooiste sportverslag van het afgelopen jaar. Bischop en Van Eersel kregen de award voor hun verslag voor Radio Rijnmond, van de kampioenswedstrijd van Feyenoord in mei 2017. Voor het eerst ging de award naar regionale sportverslaggevers.

De Wereld Draait DoorDe heren zijn om 19.00 uur live in de uitzending te zien.

Meer over dit onderwerp:
Nieuws persberichten
Deel dit artikel: