nieuws

BLØF en Uri Geller treden op bij RTV Rijnmond

2010-blof.cropresize.tmp.jpg
2010-blof.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Een zoete inval van grote namen vanmiddag bij RTV Rijnmond. De Nederlandse band BLØF trad op in het programma Live uit Lloyd, en kort daarvoor zat illusionist Uri Geller in het programma Dwars door Rijnmond.
Allebei waren ze hier om hun shows in het Nieuwe Luxor te promoten. In de radio uitzending liet Uri Geller zien hoe hij een sleutel van een verslaggever van Radio Rijnmond krom kreeg door er met zijn hand over te wrijven. Ook konden luisteraars hun kapotte horloges op de radio leggen om ze via Geller weer aan de praat te krijgen. Volgens Geller is het helemaal echt en “geven de mensen zelf hun energie door aan hem."
Tussen vier en vijf uur stond de Nederlandse band BLØF in het muziekprogramma Live uit Lloyd. Ze speelden nummers uit hun nieuwe theatershow Tien Jaar BLØF, waarin hun grote hits aan bod komen.
Maandag 22 maart is de première van de show Mindblowing van Uri Geller in het Nieuwe Luxor Theater. Samen met Rob en Emiel, finalisten van de show De Nieuwe Uri Geller, geeft hij een aantal 'magische' demonstraties. BLØF staat tot vrijdag in Het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.