FC Dordrecht laat Haydary en Maletic gaan

FC Dordrecht ziet Omran Haydary en Marko Maletic per direct de club verlaten. De contracten van de aanvallers zijn per direct ontbonden. Maletic gaat naar Frankrijk, terwijl Haydary kan kiezen uit een aantal clubs.

Maletic vertrekt naar Paris FC, dat uitkomt op het tweede Franse niveau. Volgens Peter Drijver, manager technische zaken bij FC Dordrecht, moet alleen nog het papierwerk geregeld worden. Afgelopen zomer kwam Maletic op huurbasis over van de Belgische ploeg KSV Roeselare. Bij FC Dordrecht scoorde hij in tien duels twee doelpunten.

Haydary is ook per direct bij FC Dordrecht vertrokken. Zijn kans op speeltijd was klein geworden. De rechtsbuiten kan onder andere naar een Australische club. Verder hengelen meerdere ploegen naar de diensten van Haydary. Namens FC Dordrecht maakte Haydary, die afgelopen transfervrij binnen werd gehaald, in zestien wedstrijden in totaal twee treffers.

Drijver meldt ook dat FC Dordrecht klaar is op de transfermarkt. Joël Zwarts is de laatste speler die naar de Krommedijk is gekomen. Hij wordt gehuurd van Feyenoord, waar de groen-witten een samenwerkingsverband mee hebben.

Meer over dit onderwerp:
Sport FC Dordrecht
Deel dit artikel:

Reageren