Martijn Krabbendam in FC Rijnmond: 'Beker heeft een stuk minder impact bij Feyenoord'

Giovanni van Bronckhorst pakte in zijn periode als trainer van Feyenoord vijf prijzen, en daar kan er dit jaar zomaar nog een bijkomen. De Rotterdammers spelen eind februari opnieuw tegen Ajax, om de hoop op nieuwe bekerwinst levend te houden. Toch is Martijn Krabbendam niet erg lyrisch over mogelijke bekerwinst voor Feyenoord.

"PSV doet heel denigrerend over de beker en Ajax nam het de laatste jaren ook niet echt serieus", begint Krabbendam. "Natuurlijk is het een prijs, maar je zag toen Feyenoord hem vorig jaar won, dat de impact een stuk minder was. Als Groningen of PEC Zwolle hem wint snap ik dat de stad op zijn kop staat, maar als Feyenoord de beker pakt zou je dat als normaal moeten beschouwen."

In FC Rijnmond ging het ook nog even over de opvolging van Giovanni van Bronckhorst. "Dick Advocaat is nu de belangrijkste kandidaat. Dat is een slimme keuze als je een gat wil overbruggen, hij doet geen gekke dingen en zet een goed elftal neer. Als jeugd je speerpunt is moet je Advocaat niet nemen, want hij wil werken met gearriveerde spelers", besluit Krabbendam.

De gehele uitzending van FC Rijnmond is hierboven terug te kijken.
 

Meer over dit onderwerp:
Sport Feyenoord FC Rijnmond
Deel dit artikel:

Reageren