Jong Sparta speelt oefenwedstrijd met Duplan en Breinburg gelijk tegen ADO

Sparta
Sparta
De wisselspelers van Sparta hebben maandagmiddag een oefenwedstrijd op Het Kasteel met 1-1 gelijkgespeeld tegen ADO Den Haag. Edouard Duplan speelde mee tegen zijn oude ploeg uit Den Haag.
Gregor Bruinburg speelde ook vanaf het begin en opende namens Sparta de score. Hij schoot in de 22e minuut een vrije trap binnen. ADO kon daar in de eerste helft geen doelpunten tegenover zetten, waardoor er met 1-0 gerust werd op Het Kasteel.
Het tweede doelpunt van de middag ontstond ook uit een dood spelmoment. Namens ADO benutte Donny Gorter een strafschop: 1-1. Dat was tevens de eindstand.
Namens Sparta kwamen verder onder andere Tim Coremans en Youssef El Kachati in actie.