nieuws

'Sander V. had zware psychische problemen'

2010_Milly_Boele_Bloemen_2378.cropresize.tmp.JPG
2010_Milly_Boele_Bloemen_2378.cropresize.tmp.JPG
ROTTERDAM - Sander V., de moordenaar van Milly Boele, heeft volgens het AD zware psychische problemen gehad. De problemen zouden zo groot geweest zijn, dat hij zelfmoord heeft geprobeerd te plegen.
Afgelopen dinsdag heeft de buurman van Milly bekend dat hij haar vorige week woensdag tussen half zes en negen uur heeft vermoord.
De problemen begonnen in het examenjaar, zegt een oude leraar in het AD. Hij begon toen plots te snijden in zijn arm. Automutilatie bij jongens is erg zeldzaam. Ondanks dat Sander V. aangeboden hulp heeft afgewezen, is er wel een jeugdzorgtraject gestart.
In De Telegraaf doet een ex-vriendin een boekje open over hun seksleven. "Als hij in extase raakt wordt hij onbeschrijflijk hardhandig en ook gewelddadig. Ik moest hem dan stoppen, anders kneep hij mijn keel dicht en zou hij me gewurgd hebben.''
De vrouw vertelt dat Sander V. haar enkele maanden geleden vertelde dat het niet goed met hem ging. ''Hij wilde weg bij de politie. Hij trok het niet, zei hij. Ook met zijn relatie liep het mis. Linda en hij zagen elkaar nooit, zo klaagde hij. Hij wilde met haar stoppen.”

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl