nieuws

RTV Rijnmond live vanaf het ABN AMRO World Tennis Tournament

Vanaf 11 februari is RTV Rijnmond te vinden op het ABN AMRO World tennis Tournament. We zullen een week lang live radio, tv, en online video’s maken vanuit Ahoy.

ABN AMRO toernooi

Vanaf 11 februari tot 17 februari wordt Ahoy omgetoverd tot een waar tennis walhalla. RTV Rijnmond is hier aanwezig om verslag te doen. Er is iedere dag live radio: Ruud de Boer presenteert tussen 13:00 en 16:00 uur een programma met muziek, tennis updates en interviews live vanuit Ahoy. Er zullen interviews zijn met onder andere: Toernooidirecteur Richard Krajicek en toernooidirecteur van het Wheelchair Tournament Esther Vergeer.

TV Rijnmond

Van maandag tot en met zaterdag komt de talkshow ”Tennis Plaza”. Ook is er dagelijks een signeersessie van een speler. De presentator stelt deze speler een aantal vragen die live te volgen is via de Rijnmond Sport Facebookpagina, via Rijnmond.nl, en natuurlijk op het ABN AMRO toernooi zelf.

Volg het ABN AMRO World Tennis Tournament op al onze kanalen

Het toernooi is te volgen via alle RTV Rijnmondkanalen. Je leest, hoort en ziet hier de leukste en mooiste verslagen, uitslagen en reportages terug.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp: +3197012113165 of mail: nieuws@rijnmond.nl!