112-NIEUWS

Zwaargewonde bij steekpartij met fles | Brand in sloopwoning

Zwaargewonde bij steekpartij met fles
Zwaargewonde bij steekpartij met fles © MediaTV
In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opmerkelijke 112-nieuws uit onze regio van zondag 25 februari.

Brand in sloopwoning Wielewaal Rotterdam

In de Aarnoudstraat in Rotterdam-Wielewaal heeft zondag aan het begin van de avond brand gewoed in een sloopwoning. De brandweer wist het vuur snel te blussen. De afgelopen tijd was er vaker brand in de sloopwoningen in Wielewaal. De huizen moeten plaatsmaken voor nieuwbouw.

Zwaargewonde bij steekpartij in de buurt van Zuidplein

In de Boerhaavestraat bij winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam is zondagmiddag een 37-jarige Rotterdammer neergestoken. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Op straat zijn een bebloede drankfles en een bebloede fiets gevonden. De politie heeft twee mannen gearresteerd. Het gaat om Rotterdammers van 50 en 52 jaar.

Auto brandt volledig uit in Overschie

Een geparkeerde personenauto aan de Van Adrichemweg in Rotterdam-Overschie is zaterdagavond volledig uitgebrand. Het vuur in de auto ontstond even voor 23:00 uur. De brandweer was snel ter plekke om de brand te blussen.
Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk. De brandweer doet onderzoek.
Een geparkeerde auto aan de Van Adrichemweg brandde volledig uit.
Een geparkeerde auto aan de Van Adrichemweg brandde volledig uit. © MediaTV

Politie sluit misdrijf niet uit na overlijden man (61) uit Ridderkerk

Een 61-jarige man is in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden na een reanimatie in een woning aan de Voorn in Ridderkerk. Omdat een misdrijf niet wordt uitgesloten, is de politie een onderzoek gestart.
Drie personen die in de woning aanwezig waren zijn aangehouden. Het gaat om een 58-jarige vrouw, een 39-jarige man en een 36-jarige vrouw.

Automobilist verliest macht over het stuur op de Noordsingel

Een automobilist is zaterdagavond door nog onbekende reden de macht over het stuur verloren op de Noordsingel in Rotterdam. Hij raakte hierbij een lantaarnpaal en botste vervolgens op een rij geparkeerde auto's.
De hulpdiensten kwamen met spoed ter plekke om de bestuurder uit het voertuig te bevrijden. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.
Door de klap liepen drie andere auto's schade op. Een berger is ter plekke gekomen om de voertuigen mee te nemen.
Op de Noordsingel verloor een bestuurder zaterdagavond de macht over het stuur.
Op de Noordsingel verloor een bestuurder zaterdagavond de macht over het stuur. © MediaTV

Uitslaande brand in appartementencomplex

Op de bovenste verdieping van een appartementencomplex aan de Tas in Brielle heeft in de nacht van zaterdag op zondag een uitslaande brand plaatsgevonden. De bewoonster is voor controle naar het ziekenhuis overgebracht nadat zij rook had ingeademd.
De brandweer had het vuur snel onder controle. Het is nog onduidelijk hoe de brand heeft kunnen ontstaan.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl