Sparta-aanvoerder Veldwijk: 'Er is geen concreet bod gekomen'

Lars Veldwijk was dinsdagavond te gast in het radioprogramma Tennis Plaza. Er was genoeg te bespreken met de aanvoerder van Sparta, want er zou vanuit Aziƫ belangstelling zijn voor de spits. Ook de matige periode van Sparta kon niet genegeerd worden.

"Ik wil graag nog in Europa actief blijven", zegt Veldwijk. Vanuit Azië zou er interesse zijn in de diensten van de aanvoerder van Sparta. "Die geruchten heb ik ook ontvangen. Er is geen officieel bod gekomen. Zolang dat er niet is, ben ik met veel plezier speler van Sparta." 

'Kampioenschap niet realistisch'


Helemaal tevreden over het seizoen van Sparta is Veldwijk niet. "De doelpunten zijn oké, laten we het daar maar bij houden. Het kan nog veel beter", aldus de spits. "Ik doe mijn best voor Sparta. Ik wil doelpunten maken en promoveren. We doen alles wat er gevraagd wordt."

Op dit moment zit Sparta in een lastige fase in de eerste divisie. De Kasteelclub won in 2019 nog geen competitiewedstrijd. "Het is heel vervelend", aldus Veldwijk. "We kunnen nog kampioen worden, maar dat is niet realistisch. We moeten ons klaar gaan maken voor de play-offs. We moeten bij de eerste vijf eindigen, zodat we de eerste ronde van de nacompetitie mogen overslaan."

Vlogs


Veldwijk heeft met Monica Geuze een bekende vriendin die als vlogger veel aandacht trekt. Zelf probeert de spits van Sparta zoveel mogelijk op te achtergrond te blijven. "Ik treed niet graag op de voorgrond. Af en toe kom ik in de vlog en zeg ik wel eens wat. Het gaat uiteindelijk om haar, want de mensen zijn haar vlogs gaan volgen."

Het feit dat Geuze een vlogger is, is voor Veldwijk geen reden geweest om verliefd op haar te worden. "Met vloggen is zij heel oprecht. Ze deelt goede en slechte momenten", legt de Spartaan uit.

Luister en kijk hierboven naar de volledige gesprekken met Sparta-aanvoerder Lars Veldwijk.

Meer over dit onderwerp:
Sport Sparta ABN AMRO World Tennis Tournament
Deel dit artikel:

Reageren