Van der Ven en Van Leeuwe genieten bij Sliedrecht Sport: 'Dit is uitzonderlijk'

Het gaat lekker bij de volleybalmannen van Sliedrecht Sport. De promovendus eindigde afgelopen weekend als tweede in de eredivisie en gaat met een goed gevoel de kampioenspoule in. Een goede reden om trainer Paul van der Ven en aanvoerder Michael van Leeuwe uit te nodigen.

"Het is uitzonderlijk", legt Van der Ven uit, die met een jonge groep bij Sliedrecht Sport werkt. "Ik kan me niet herinneren dat een debutant in het eerste jaar het zo goed heeft gedaan in de eredivisie."

Van der Ven, die het naar zijn zin heeft bij de club, heeft recent contractonderhandelingen met het bestuur van Sliedrecht Sport gehad. Hij wilde als trainer per se langer dan één jaar blijven. "Ik wil deze sterke lijn doortrekken om iets constructiefs neer te zetten, voordat Sliedrecht Sport stappen gaat maken."

Van Leeuwe is te spreken over zijn trainer. De aanvoerder van Sliedrecht Sport vindt dat Van der Ven echt onderdeel uit maakt van de groep. "De combinatie is gewoon goud. Hij voelt zich niet 'meer' dan ons" Ondanks de goede prestaties, is er volgens Van Leeuwe geen interesse in hem.

Van der Ven is in elk geval ambitieus, want hij wil als trainer ooit landskampioen worden. "We hebben een sterk team dat nog steeds in ontwikkeling is. Ik heb er veel vertrouwen in dat ik de komende jaren - wie weet - al aan zo'n prijs met Sliedrecht Sport kan denken", besluit hij.

Luister hierboven naar het volledige gesprek met Paul van der Ven en Michael van Leeuwe van Sliedrecht Sport in Tennis Plaza.

Meer over dit onderwerp:
Sport ABN AMRO World Tennis Tournament
Deel dit artikel:

Reageren