nieuws

Kort nieuws uit de regio

rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Schietpartij op Nieuwe Binnenweg, pizzabezorger beroofd in Beverwaard, woningbrand in Numansdorp: kort nieuws uit de regio.
Schietpartij op Nieuwe Binnenweg
ROTTERDAM – Een 24-jarige Rotterdammer is in de nacht van woensdag op donderdag gewond geraakt bij een schietpartij op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Hij werd meerdere keren geraakt, onder meer in zijn been. Korte tijd later werd een andere 24-jarige Rotterdammer aangehouden. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de politie is hij niet levensbedreigend gewond.
Pizzabezorger beroofd in Beverwaard

ROTTERDAM - Een 42-jarige pizzabezorger uit Rhoon is woensdagavond rond acht uur door twee jongens met bivakmutsen overvallen op de Oude Watering in Rotterdam-Beverwaard. Volgens de politie gaf het slachtoffer onder dreiging van een vuurwapen zijn bestelling, geld, sigaretten en zijn scootersleutels af. De daders zijn spoorloos.
Woningbrand in Numansdorp

NUMANSDORP - In een woning aan de Parallelweg in Numansdorp heeft in de nacht van woensdag op donderdag brand gewoed. De brand ontstond in de schoorsteen en sloeg door naar het dak. De bewoners lagen op het moment van de brand te slapen, maar toen een van hen wakker werd en even uit bed ging, merkte hij de brand op. Volgens de politie hadden de bewoners die avond de openhaard aangezet. Het huis heeft rook- en waterschade.