nieuws

Ahoy-directeur Jansen: 'Iedereen geniet tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament'

Voor Jolanda Jansen, directeur van Rotterdam Ahoy, is het ABN AMRO World Tennis Tournament een zeer drukke week. Zij heeft het in elk geval goed naar haar zin tijdens het tennisevenement. "Iedereen geniet", vertelt ze in Tennis Plaza op Radio Rijnmond.
Het ABN AMRO World Tennis Tournament is al jaren een mannentoernooi. Behoort een vrouwentoernooi tot de mogelijkheden? "Dat is best lastig", aldus Jansen. "Een vrouwentoernooi kan tijdens deze week, praktisch gezien, er niet zomaar bij in dit gebouw. Het zit vol. Dan moeten we denken aan trainingsbanen buiten Ahoy, terwijl nu alles onder één dak is. Ook moeten we licenties kopen. Dat is nu niet aan de orde."
Vorig jaar was Roger Federer de publiekstrekker, waardoor het ABN AMRO World Tennis Tournament goed werd bezocht. Volgens Jansen is het een 'iets rustiger jaar' op het tennisevenement. Maar Jansen is tevreden: "Het is één van de betere jaren." Internationaal gezien is het ABN AMRO World Tennis Tournament één van de drukst bezochte toernooien ter wereld, zegt Jansen. "En daar werken we hard aan."
Luister hierboven naar het volledige gesprek van presentator Dennis van Eersel met Jolanda Jansen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp: +3197012113165 of mail: nieuws@rijnmond.nl!