Trenité geniet van Wie Is De Mol? en het ABN AMRO WTT

Jamie Trenité schittert momenteel als deelnemer in het televisieprogramma Wie is de Mol?. Daarnaast is hij ook een groot tennisliefhebber. Trenité schoof aan in Tennis Plaza op het ABN AMRO World Tennis Tournament, waarin hij dieper in ging op zijn passie en WIDM?.

In het verleden heeft Trenité ook op hoog niveau getennist. "Er is een tijd geweest, zeker toen ik jonger was, dat ik zei: ik kan heel goed tennissen en ga er vol voor. Maar dat is een beetje anders gelopen", aldus Trenité, die tegenwoordig presentator is. "Ik ben vroeger veel op het ABN AMRO World Tennis Tournament geweest. Ik verbaas me hoe groot het is geworden."

WIDM

Momenteel is Trenité bekend door de kijkcijferhit Wie is de Mol?. "Het was het grootste avontuur in mijn leven. Alles lukte. Colombia (waar WIDM is opgenomen, red.) en de groep waren geweldig. Ik denk dat we met de groep een ontzettend mooie sfeer hebben neergezet. Ik zal dit nooit meer vergeten", blikt hij terug.

"Je komt in een cocon terecht. Dat kun je niet voorstellen. Je komt in een groot spel terecht."

'Mythe van beroemd zijn'

Trenité merkt dat hij door het programma bekender is geworden. "Iedereen wil hier met mij op de foto", zegt hij. "Nu ben ik zelf een beetje beroemd. Maar de mythe van beroemd zijn is afgenomen", relativeert Trenité, die uiteraard niet vertelt of hij dé Mol is.

"Ik wil dat iedereen de komende weken in de ban blijft van dé vraag: Wie is de Mol? Dat ga ik niet verpesten.", sluit Trenité glimlachend af.

Luister hierboven naar het volledige gesprek met presentator en WIDM?-deelnemer Jamie Trenité in Tennis Plaza.

Meer over dit onderwerp:
Sport ABN AMRO World Tennis Tournament
Deel dit artikel:

Reageren