VERKEERSINFORMATIE

Files op A4 en A20 door ongevallen weer voorbij

Het ongeval op de A4
Het ongeval op de A4 © X / Rijkswaterstaat
De flinke vertragingen op de A4 en de A20 door twee losse ongevallen zijn weer opgelost. Weggebruikers op de A4 tussen Den Haag en Rotterdam moesten op het hoogtepunt rekening houden 45 minuten vertraging. Ook op de A20 bij Schiedam is donderdagmiddag een ongeluk gebeurd. Bestuurders moeten rekening houden met bijna 10 minuten vertraging.
Het ongeval op de A4 richting Rotterdam gebeurde iets voor 16:00 uur. Nog geen uur later liet Rijkswaterstaat weten dat het voertuig was geborgen en dat de weg schoon zou worden geveegd. De rijstrokken werden weer rond 17:00 uur vrijgegeven, maar bleef het nog een tijdlang druk op de weg.

Ook ongeval op de A20

De vertraging op de A20 bij Schiedam werd veroorzaakt door een ongeval dat rond 15:30 uur plaatsvond. Een vrachtwagenbestuurder wilde een voertuig inhalen, maar zag een personenauto over het hoofd. De auto werd naar links geduwd en raakte hierbij andere voertuigen. In totaal klapten er op de A20 vier auto's op elkaar. Het verkeer moest tijdelijk worden omgeleid. Het is vooralsnog onbekend of er mensen gewond zijn geraakt.
Een uur na de botsing meldde Rijkswaterstaat dat de weg weer vrij is en de vertraging afneemt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl